Lathum restaurant de Nieuwe Tijd

Lathum restaurant de Nieuwe Tijd is een ideale plek om samen te komen met vrienden, familie en collega’s. Het is namelijk een sfeervol, warm en fijn restaurant met vriendelijk en professioneel personeel die ervoor zorgen dat je met een ervaring rijker naar huis gaat.

Het restaurant serveert verschillende wereldwijde gerechten afkomstig uit allerlei windstreken van de wereld. Zo kan je er onder andere Japanse sushi, Noorse zalm en pok├ę bowls uit Hawaii krijgen. Er is dus genoeg keuze om iedereen tevreden te stellen!

Als je echt iets bijzonders wilt, kun je ook voor de seizoensgebonden gerechten gaan. Dit is een seizoens wisselend gerecht en wordt gemaakt met de verse ingredi├źnten van het seizoen. Er wordt dus altijd wat nieuws geserveerd! Denk hier bijvoorbeeld aan de reuze garnaal in een pompoensausje tijdens de herfst.

Wat kan je er nog meer krijgen?

Bij restaurant de Nieuwe Tijd kan je terecht voor verschillende gerechten. Doordat het een lopend buffet is kan je zelf bepalen waar je begint en met welk gerecht. Ga je bijvoorbeeld voor de traditionele manier van voor, hoofd en na gerecht of ga je het door elkaar heen eten.

Ook de manier waarop het voorbereid is een keuze. Wil je bijvoorbeeld zelf je gerecht samenstellen, dan ga je natuurlijk wokken met het assortiment aan groenten, vlees en vis. Wil je wat grotere stukken vlees en vis proberen, dan loop je naar de teppanyaki en grill en wanneer je zin hebt in vis, dan kan je naar de Seafood bar gaan. Er is voor ieder wat wils

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *