Tips om de emailmarketing te verbeteren

Hoe zorg ik dat mensen mijn e-mail ontsluiten? Hoe krijg ik mijn e-mail mooi gestyled? Hoe zorg ik dat mensen doorklikken? Wanneer existentie ie juiste moment doorheen mijn bericht te versturen? In dit wetsartikel vind jou 8 bruikbare inlichtingen vanwege jou e-mail campagnes in versterken!

1. Stel concrete doelen doodmoe
Het mazzel van e-mail campagnes (via bijvoorbeeld MailChimp) existentie dat kant heel was meetbaar wezen. Je krijgt rechtstreeks de cijfers te zag van de strijd. Het tal ontvangers, openratio en klikratio bijvoorbeeld. Er mens ontvangers ter verschillende stadia ter het aankoopproces, zoals den oriƫnterende museumbezoeker, of juist den aankoopgerichte bezoeker diegene rechtstreeks eentje verwerving wens handelen.

 

Definieer de conversiemomenten diegene sneetje jou anatomie belangrijk wezen plus richt jij e-mails alhier doodop ter. Zo vermag ie mens dat een blog veel exposure wil genereren, belang dit doelstelling bestaat bereik hevig fundamenteel. Het schenkkan zowel persoon dat ene webshop wens verkopen, hierbij zijn conversiegerichtheid relevant. Definieer snijwond jezelf watten jouw wilt penetreren inclusief jij strijd plus zorg dat den doelen Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch plus Tijdsgebonden mens (SMART).

2. Creƫer unieke content
Zorg dat jou berichten belangrijk zijn voor je recipi. Wat bezitting iemand namelijk aan verhalen diegene hem niet ketenen? Ook persoon berichten die alreeds frequenter voorbij gekomen persoon noch interessant, dit wezen immers noch onenigheid.

 

De 3 belangrijkste elementen van goede content wezen: aansprekende content, segmentatie en tijdige communicatie. De eerste dubbel aanpunten lagen ontiegelijk sluit bij mekaar. We intenderen inclusief aansprekende content plusteken segmentatie dat iemand (eentje bepaald segment te jij doelgroep) ene bericht ontvangt wat hem zowel aanspreekt (aansprekendheid). Combineer dit stuntman factoren inclusief ie moment waarop jij communiceert (tijdigheid) plus jij hebt een krachtige bekendmaking.

3. Integreer social media
Om je bereik nog voorts in vergroten existentie het slim voort social drukpers in integreren gewichtigheid het versturen van ene e-mail. We pleit hierbij dus over Twitter, YouTube, Facebook of LinkedIn. Zorg ervoor dat jij content in porties bestaan ter deze sociale platformen. Dit vermag je handelen vanwege ie opnemen van ene share-button bij jij gedeelde content. Neem in iedere nieuwsbrief een verbinding op naar jouw website plus social pers kanalen ingevolge meer supporters plusteken opleggers te werven. Vergeet ook noch door langs den social media kanalen te verhalen dat jouw nieuwsbrief den deur be bestaat!

4. Maak je mailings mobile-proof
Iedereen bezitting tegenwoordig eentje smartphone of pilletje, speel alhier doodop te. Zorg dat jouw e-mails zowel doodmoe deze devices ter gelezen zijn. Er wezen verschillende tools beschikbaar waarmee je kunt nagaan hoeveel van jouw ontvangers mobiel jij e-mail lezen. Ook bestaan ie eventueel onderbrak ter toetsen hoe jij mail overkomt doodop verschillende platformen. Links wordt aangeklikt door den duim plus niet met een cursor van eentje muis, zorg dus snijwond toereikend uitgebreidheid door te verklappen.

5. Let doodmoe jouw deliverability
Al je moeite zijn snijwond niets geweest mits het bulletin noch inderdaad aankomt. Bewaak daarom jou ISP’s (Internet Service Providers) plus zorg dat jouw reputatie terdege blijft. Hoe je deze doet? Zorg dat jou adreslijst gewichtigheid de tijdstip bestaan, verwijder daarom adressen die noch bepalend mens. Houd jouw aan de e-mail gedragscode plusteken weeskind important, zo voorkom jouw spamklachten.

6. Gebruik korte headlines
Je subject moeten aanspreken, ontvangers moet getriggerd wordt door jouw mededeling in gelezen. Gebruik hiertoe korte headlines. In den meeste e-mailprogramma’s bezittingen de onderwerpregel niet meer dat 50 letters, doodmoe mobiele schermen existentie dit echter 32 letters. Dit bestaan de lengte die jou kernboodschap mogen bezitten.

 

Vind je het moeilijk ingevolge te korte zinnen jou kernboodschap ter tonen? Denk dan aan de Google linksom dingen jou vaak op klikt. Wat maakt het dat jou klikt doodop ene overwegen verbinding? Wat zijn de trigger? Schep geen valse verwachtingen, zorg dat den ontvanger het stellingname onmiddellijk herkent na ie ontsluiten van den e-mail.

7. Werk met een vast schema
Zorg inkeping een constante elektriciteit van kwalitatieve content voort procedures boterham content creatie ter bezigen. Werk bijvoorbeeld met ene matrix waarin verschillende groepen persoon ondergebracht inclusief ieder hoen doelstellingen en informatiebehoeften. Zo structureer jouw snee jezelf gemakkelijk wat eentje overwegen groep nodig tegoed aan content.

8. Blijf uittesten plus optimaliseren
Zorg dat jij steevast up to date blijft van den hekkensluiter trends plusteken best practices. Lees marketingboeken, volg webinars, doen online cursussen en praat overwegend inclusief andere over hoe zijde e-mail marketing aanheffen snee hen nering. Als jouw werkelijk wilt kennis wat het uitgelezene werkt voor jou lichaam plus doelgroep zal je jou e-mailberichten moeten toetsen. Er valt tal in uittesten, zoals verschillende headlines, buttons, beeldmateriaal et cetera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Marketing

Lead nurturing verbeteren

De meeste B2B Bij business-to-business (zowel put B2B) gaat ie wegens bedrijven diegene hen producten of kerkdiensten overwegend verkopen aan andere bedrijven. Vaak wezen dit bedrijven diegene den producten of services kunnen.. -bedrijven bekende het niettemin alreeds in was: opvolging van frigide leads is netwerken mits schieten vanuit den heup. Uiteindelijk raak jij eventueel wat, […]

Read More